Returer och byten

Som kund hos oss har du alltid 30 dagars öppet köp/bytesrätt från och med det datum som du mottagit din beställning.

För att vi ska kunna godkänna din retur ska varan var i nyskick och förpackningen obruten.

Fyll i alla uppgifter på returlappen du fick med din order. Är ordern betalad med kort kommer pengarna att föras tillbaka till det konto som kortet är kopplat till. Detta brukar vanligtvis ta mellan 1-3 bankdagar. Har du betalat mot faktura kommer vi att skicka en uppdaterad faktura till din e-postadress.

Kontakta oss för att erhålla en returfraktsedel, service@mapbits.se.
Återanvänd gärna emballaget som produkten levererades i.

Räkna med en handläggningstid på 7-10 dagar från det att du lämnar in returen hos ombudet.

Ångerrätt

När du handlar på mapbits.se så har du en ångerrättperiod på ditt köp i 30 dagar.

Ångerrätten börjar gälla från den dag då du tar emot varan. För att kunna utnyttja din ångerrätt så måste varan vara i väsentligt oförändrat skick och återsändas i sitt originalemballage.

Om du vill utnyttja ångerrätten så skall du, inom 30 dagar från att du mottagit din order, meddela oss detta. Det gör du enklast genom att skicka ett mail till service@mapbits.se.

Väljer du att utnyttja ångerrätten kommer vi, så snart din retur godkänts, att betala tillbaka det du erlagt för de aktuella varorna. Oftast tar det ca. 3-5 bankdagar från att vi mottagit din retur.

Reklamationer

Eventuella skador på beställda varor ska anmälas snarast till oss, service@mapbits.se. När vi erhållit varan och reklamationen blivit godkänd, skickar vi dig en ny vara. Alternativt återbetalar vi dig vad du lagt ut för varan.

Om du fått en felaktig leverans ber vi dig att du kontaktar oss på service@mapbits.se för returinstruktioner. Vi kommer att stå för returkostnaderna. Återanvänd gärna emballaget som produkten levererades i.

Vid eventuell tvist hänvisar vi till ARN (Allmänna Reklamationsnämnden). Vi följer alltid deras rekommendationer.

Updating…
  • Inga produkter i varukorgen.